Gratis verzending vanaf € 50,-    Webshop Keurmerk    Bel: 0252-830224

Voor al uw verlichting

Aangesloten bij Webshop Keurmerk

Eglo Verlichting

Eglo Verlichting

Als officieel Eglo dealer, bieden wij bijna de complete sortering van Eglo aan in onze webwinkel. De verlichting van Eglo is van een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is het sterkste punt van Eglo verlichting. De prijzen van de Eglo producten in onze webwinkels zitten gemiddeld 15% onder de adviesprijs.

Eglo verlichting is in 1969 begonnen en is onderhand uitgegroeid tot een hele belangrijke speler op de markt van verlichting. Het merk heeft een groot distributie centrum in Nederland, vanwaar een groot gedeelte van Europa uit bevoorraad wordt. Ons voordeel is dat we hierdoor snel kunnen leveren, ook als we het zelf niet op voorraad hebben.

 

Eglo verlichting houdt de trends voor verlichting goed in de gaten en brengt elk jaar nieuwe modellen uit om aan de vraag van de consument te voldoen. Eglo heeft inmiddels meer dan 70 vestigingen wereldwijd.

 

Eglo Hanglampen Eglo Wandlampen Eglo Vloerlampen Eglo Tafellampen Eglo Plafonnieres Eglo Spots Eglo Kinderlampen Eglo Ledverlichting Eglo Keukenverlichting Eglo Badkamerverlichting

 

Artikelen 1 tot 48 van 2777 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 48 van 2777 in totaal

per pagina