Gratis verzending vanaf € 50,-    Webshop Keurmerk    Bel: 0252-830224

Voor al uw verlichting

Aangesloten bij Webshop Keurmerk

PostNL pakketpost dienstenPostNL Pakketpost

 

Wij versturen uw pakket met PostNL pakketdiensten. PostNL levert van maandag t/m zaterdag aan onze klanten.


Track en Trace code

Als uw bestelling verzonden wordt, dan ontvangt u van ons een mail met daarin een track en trace code. Op de website van PostNL kunt uw zien wanneer en hoe laat uw pakket wordt afgeleverd. Bent u niet thuis op die dag en tijd? De pakketchaffeur laat een bericht voor u achter. Op dit bericht staat een unieke 'Niet-thuis-code'. Met deze code is het mogelijk om op de website PostNLpost.nl/ontvangen een nieuwe datum met tijd en eventueel nieuwe locatie aan te geven voor de tweede bezorging. Wijzigingen kunnen op de dag van de eerste bezorgpoging tot 22.00 uur worden doorgevoerd. Voert u geen wijziging door? Dan wordt de zending, volgens de standaardprocedure, de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.


Ieder een eigen keuze

Indien u de standaardprocedure voor de tweede bestelling wilt veranderen, dan biedt PostNL Post Pakketservice drie opties om uit te kiezen voor het bezorgen van uw pakket.


Een andere dag en tijd

U kunt er voor kiezen om uw pakket op een andere dag te laten bezorgen. U krijgt daarbij de keuze om een andere dag van aflevering aan te geven tot eenweek vooruit. De indicatie van het tijdstip dat de PostNL chaffeur bij uw aan de deur zal zijn, kan worden meegenomen in deze keuze. Hierdoor kunt u het pakketthuis ontvangen op de dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt.


Bezorgen bij de buren

Vaak heeft een klant een voorkeur bij welke buut het pakket in ontvangst genomen mag worden als u de klant niet aanwezig is. Bij PostNL Post Pakketservice heeft u de mogelijkheid om dit aan te geven: de klant kan het adres invoeren van een buur, die binnen dezelfde postcode woont, om het pakket te latenbezorgen. Bij deze keuze kan de klant ook de opties dag en tijd meenemen.


Het PostNL Postkantoor

PostNL Post Pakketservice maakt gebruik van 2500 PostNL postkantoren. Deze Postkantoren bevinden zich vaan op A-locaties en hebben ruime openingstijden. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor.

 

Ga terug naar de vorige pagina.