Gratis verzending vanaf € 50,-    Webshop Keurmerk    Bel: 0252-830224

Voor al uw verlichting

Aangesloten bij Webshop Keurmerk

Betaalmogelijkheden

 

U heeft bij Lichthoeve een aantal opties om te betalen voor uw bestelling.

 

Betalen via iDEAL

iDEAL Logo

Dit is de meest makkelijke manier om te betalen. U betaald op de vertrouwde manier, zoals u gewend bent met internet bankieren.

Het bedrag is direct overgemaakt en wij kunnen uw betelling gaan voorbereiden.

 

 

Vooruit betalen

Vooruit betalen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor vooruit betalen. Hierdoor wordt de levertijd over het algemeen wel wat langer dan wanneer u betaald via een online betaalmogelijkheid, zoals iDEAL of Paypal. Uw order wordt pas verder verwerkt als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt de gegevens voor vooruit betalen in de bevestigingsmail van uw bestelling.

 

 

Paypal betalingen

Betalen via Paypal

U kunt bij ons ook gebruik maken van betalen via Paypal. Hiervoor heeft u geen account nodig bij Paypal, u kunt ook gewoon direct uw creditkaart gebruiken. Met Paypal heeft u ook de mogelijkheid om een account bij ze aan te maken. U kunt dan uw creditkaart aan uw mail adres koppelen, waardoor online kopen via uw creditkaart wel heel makkelijk wordt. Kijk op de website van Paypal als u meer informatie wilt.

 

 

 

Betalen via Klarna

Betalen via Klarna

U kunt bij ons ook per factuur of op afbetaling betalen. Wij werken hiervoor samen met Klarna die voor ons de facturen innen en de afbetaal regeling op zich nemen. Als u op factuur besteld (momenteel tot maximaal € 250,-) dan heeft u 14 dagen om te betalen en kunt u dus eerst de bestelde producten ontvangen. Dit is een extra vorm van zekerheid voor onze klanten, de kosten hiervoor bedrage € 3,50. Meer weten? Klik hier.

 

 

Ga terug naar de vorige pagina.